johnsonelin

.

28 februari

Kategori:

Hej hej
nu dricker jag kaffe och kollar lite tv. Idag har jag mest fixat här hemma..fick även för mig att ge mig ut på en joggingtur så det gjorde jag! :-) Gick hyfsat bra ändå.

Promenad i solen

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från en promenad. ett par plusgrader ute idag och solen har varit framme i stort sett hela dagen och det gillas skarpt! :) 
 
Har dessutom hunnit med ett träningspass, lagat mat, diskat och lite annat småfix som hör till vardagen.
 
 
 

Vår i luften?

Kategori: Allmänt

Kvällen

Kategori: Allmänt

Hej hej :)
Har hållt mig sysselsatt i stort sett hela dagen..efter frukost blev det ett träningspass. Sedan har jag fixat en hel del  här hemma. Har även hunnit med en promenad, ganska fint väder idag :)
Eftersom mamma är ute och äter med några arbetskamrater så lagade jag kvällsmaten till mina bröder. 
 
Nu tänkte jag "unna" mig en lugn kväll och tänkte därför kolla på film. Det blir filmen "Bitchkram" 
 

Dagens

Kategori: Allmänt

 
 
 

Läsning o läggdags

Kategori:

Hej
har precis läst lite...efter att ha kollat på "Mia på Grötö" där bla. Mia Törnblom var gäst så blev jag sugen på att läsa en av hennes böcker :-) Så därför började jag läsa den ikväll.

Nu tänkte jag däremot sova, känner hur ögonen blir tyngre och tyngre och snart inte vill vara öppna mer haha..så God natt! :-)



Ny vecka!

Kategori:

Heej!
utmattad efter träningspasset...så pass att jag la mig på golvet efteråt haha! men skönt också..massa endorfiner som kickat igång ett bättre humör :-) nä nu ska jag hasa mig in i duschen och sen fixa lunch :-)

Söndag

Kategori: Allmänt

Hej hej! :)
Igår var inte allt tipp topp om man säger så..därför valde jag att inte blogga, hade varit onödigt att sprida massa negativ energi i bloggen. 
 
Idag har jag iallafall tränat, lagat en smaskig tomatsoppa till lunch. Sedan gått en skön promenad med mamma medan de snöade. När vi kom hem bakade jag kanelbullar och nu har jag nyligen ätit kvällsmat :)
Helt okej söndag.
 
Nu ska jag nog göra mig en kopp kaffe :)
 
 
 

Feb. 22, 2013

Kategori:

pyjamasen är på..och jag är redo att krypa ner i min varma & sköna säng och hoppas på en god natts sömn.
Natti natti! :-)

väldigt smickrande bild...eller nej inte direkt..men äsch vad gör det

Huvudvärk kan komma plötsligt

Kategori:

Hejsan :-)
sitter och kollar på film, "Baby mama" som tv 3 sänder just nu. Är trött och har lite huvudvärk men förhoppningsvis gör nattsömnen susen. Har tränat innan idag o sedan lagat mat och varit med mamma och storhandlat på maxi.

Lugn dag

Kategori:

sitter och tar det lugnt och kollar tv. Har inte gjort något speciellt idag..mamma och jag var ute på en promenad innan...skönt när solen titta fram också :-)

21 februari

Kategori: Allmänt

Hej hej! :)
Bloggade inte så mycket igår..men hade ganska fullt upp. Blev ett träningspass iallafall, hade tänkt ha vilodag men tar den idag istället ;). Städade, lagade mat och diskade också så dagen försvann ganska fort.
 
Mamma har tagit ledigt idag och imorgon så får se om vi hittar på något :)
 

20 februari

Kategori: Allmänt

God morgon!
Har precis ätit frukost :) 
Känns i armarna idag att jag tränade igår..har klena armar, haha.
Kollar lite på nyhetsmorgon just nu..och ska kika runt lite saker här på datan också :)
 
Får se vad jag ska göra idag, blir nog lite städning, såååå skoj..eller inte..men sånt måste ju göras..och mamma har alltid sagt att det är "nyttigt" att ha tråkigt, haha men det ligger något i det, annars hade man kanske inte uppskattat de roliga stunderna i livet. 
 
 
 
 

Dagens

Kategori: Allmänt

19 februari

Kategori:


Idag blev det crosstrainern..samt övningar för mage & armar :-)

Kollage

Kategori:


Har gjort ett kollage med min lilla bebis idag...så nu pryder de min ena vägg :-)

Rött är sött

Kategori:



Träning

Kategori:

Heej!
Idag blev det 40 min på crosstrainern följt av 10 min tabata..det innebär att man kör övningar 20 sek & vilar 10 sek...och idag körde jag övningar för ben o mage. Avslutade träningspasset med övningen "plankan" :-)
Nu ska jag strax hoppa in i duschen, skönt!

Hello!

Kategori:

Svettig efter ett träningspass på crosstrainern.
Ska strax ta en välbehövd dusch :-)

Just nu

Kategori:

Sitter och kollar på Beck :-)



Lite kultur i vardagen

Kategori: Allmänt

Hej 
Igår var jag iväg hela dagen och därför bloggade jag ingenting.
Jag och mamma tog tåget ner till malmö. När vi kom fram åt vi lunch på Jensen´s bØfhouse :) Sedan blev det att besöka malmömässan och gå på utställning av Tutankhamon; graven och skatterna. Det var helt klart värt ett besök men dock var det väldigt mycket folk så det blev trångt, instängt och folk har tyvärr inte alltid bästa respekten för varandra. 
Efter nån timme på utställningen gick vi mot stationen för att ta tåget hem...men såklart missade vi tåget med nån minut så det var bara till att vänta på nästa. När jag kom hem var jag väldigt trött och hade dessutom fruktansvärt ont i huvudet på kvällen. 
 
Idag känner jag mig piggare och har hunnit med ett träningspass, lagat mat och diskat. 
Blir en lugn lördag, med melodifestvalen och filmkväll skulle jag tro :)
 
Lite bilder från utställningen igår :)
 

muffins

Kategori:

Dagen till ära så har jag bakat muffins :-) så dem får min fina familj sitta och mumsa på sen


Glad Alla Hjärtans Dag!

Kategori: Allmänt

Dagens "facelook"

Kategori: Allmänt

Full rulle

Kategori:

Heej!
Idag har jag haft fullt upp så därför jag bloggat så dåligt.
Har varit inne i stan, handla bland annat lite till min lilla bebis :-) och en present till mamma som hon ska få imorgon på alla hjärtans dag.Vuxenpoäng till mig som även gick in på coop och handla mat.
Har även städat, diskat och fixat mat så nu är jag jättetrött och skulle egentligen kunnat gå och lägga mig för att sova haha..men nej ska hålla mig vaken och kolla på Trinny o Susannah sen :-) i dagens avsnitt är de ju trots allt i vår lilla stad.



Fettisdagen

Kategori:

Det har snöat hela dagen..så var ute och skottade innan. Har inte gjort något som direkt är värt att blogga om idag.
Det är ju fettisdagen idag så därför gjorde jag nyss semlor till familjen :-) och nu sitter jag och kollar på "date med mig".

12 februari

Kategori: Allmänt

Hejsan! :)
Har ätit frukost och druckit mitt morgonkaffe..bästa koppen kaffe är på morgonen..haha känns så iallafall :)
Sitter och planerar lite inför fredag..jag och mamma ska nämligen ta tåget till malmö då..skriver mer om det längre fram ;) Lite hemighetsfull får man ju vara.
 
Får väl ut och skotta snö senare idag eftersom det snöar för fullt här nu..kan inte bestämma mig om jag tycker det är mysigt eller om jag bara är trött på snön vid de här laget? Lite blandade känslor antar jag..haha! Fast det hade varit ganska skönt med vår nu. 
 
Ska strax gå och träna hade jag tänkt :)
 

Färgglada tår

Kategori: Allmänt

Städning & annat fixande

Kategori:

Sitter och kollar på solsidan :-)
Har städat och fixat lite innan...har även ringt min frisör och bokat tid för klippning och slingning...får dock vänta tills nästa månad men men inte mkt att göra åt de ju.

Feb. 11, 2013

Kategori:



Hej! Ny vecka..nya tag. Börja min vecka med ett träningspass och bilden får symbolisera hur trött jag var efteråt XD men de känns bra för då vet man ju att man gjort något rätt..taggad och utmattad liksom..så det ska va! ;-) nu blir det en skön dusch följt av lunch :-)

Söndag..vart tog helgen vägen?

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Sitter och filar lite på ett personligt brev..vet inte hur många gånger jag har ändrat i det på sistone..haha känns som ganska många gånger iallafall. Ändrar ju lite i det beroende på vilket jobb jag söker..men än så länge verkar det inte som det har gjort några större framsteg tyvärr..aja det är bara att fortsätta söka och inte ge upp! 
 
I förmiddags blev det ett träningspass följt av att laga lunch :) Fick bli kyckling idag. 
 
Blir nog en promenad med mamsen idag också, rätt skönt att komma ut ett par gånger i veckan och få frisk luft och lite D-vitamin från dagsljuset. 
 

matlagning och promenad

Kategori: Allmänt

Efter att ha lagat en uppskattad fisksoppa till lunch så bakade jag chokladscones, och dem var tydligen också goda ;) även om jag inte åt av dem själv..får ju lita på resten av familjen som åt dem haha..Sedan åkte jag och mamma in till stan och promenera..vi gick Linnerundan som är på 6 km så det kändes skönt :) 
Ska väl kolla på melodifestivalen ikväll...hoppas på att denna deltävlingen är bättre än förra! 
Känner mig ganska seg nu..sov inte så jättebra inatt..vakna ett par ggr och drömde dessutom en obehaglig sak..mina drömmar är verkligen skumma! men den här var värre än vanligt..Så hoppas jag sover bättre sen inatt.
 
 
 
 

Feb. 09, 2013

Kategori:

Hej hej :-)
Nu snöar det igen..fast de är ju bara början av februari månad så antar att man får räkna med vinter ett tag till.
Har inget inplanerat idag...men känner för att hitta på ngt..sitter och bollar lite ideer med mamma vad vi kan göra..haha får se om vi kommer fram till ngt :-)

8 Februari

Kategori:

Hejsan!
redan fredag igen!
Sitter och kollar film just nu.
I förmiddags tränade jag och efter lunch åkte jag in till stan och uträtta lite ärenden :-)


Tog en egobild när jag stod och vänta på bussen idag

Detaljer

Kategori:



Svettig tjej

Kategori:

Dagens träningspass - Check!



Hoppas hoppas!

Kategori:

Har kollat på Trinny & Susannah som stylade om personer från Kungsbacka i dagens avsnitt..supermysig stad de där..och alla blev så fina så! Ska sova nu och hoppas på att vakna upp pigg och kry imorgon..och att jag inte håller på att bli sjuk utan att detta bara var en sån dag då man känner sig seg och allmänt trött..yes det håller jag tummarna för och det är så de är om jag får bestämma :-)
Natti natti

åhh! :/

Kategori:

Fryser som in i och är trött i hela kroppen så det blev inget stan för min del...Ska värma mig med en kopp kaffe nu

Blått är flott

Kategori: Allmänt

Hejsan
Har precis käkat lunch, gjorde en tonfiskgryta som är ganska god :)
Känner mig lite seg idag...men ska ändå åka in till stan en sväng och uträtta lite ärenden.
 
Tonfiskgryta á la Elin ;)
 
Såhär ser jag ut idag..älskar den blåa färgen på tröjan! :)

:)

Kategori: Allmänt

Hej!
Dagen har gått ganska fort :) 
Har börjat kolla på Skärgårdsdoktorn..haha..var flera år sen sist..men så för någon dag sedan blev jag sugen på att kolla på det, ingen aning varför egentligen men hittills har jag iallafall hunnit se tre avsnitt. 
Har även hjälpt mamma lite idag med en powerpoint..hon ska föreläsa imorgon så jag vet att hon är supernervös..men är helt övertygad om att hon kommer göra det kanonbra :) tänkte ge henne något i present imorgon efter föreläsningen..har ändå ett ärende i stan så tänkte passa på att köpa något till henne då.. för det är hon verkligen värd! :) 
 
Nä ska väl snart gå och lägga mig..så kan lika bra skriva GOD NATT :)
 

Dagens

Kategori: Allmänt

Lunch

Kategori:



mums! :-)

5 februari

Kategori:

Hej!
Har precis avslutat ett träningspass på crosstrainern. Ska köra lite övningar för magen sedan gå och ta en välförtjänt dusch :-)



Annorlunda

Kategori:

Sitter och kollar på "familjen annorlunda" och jag blir trött bara av att kolla på det..haha! nej men ärligt talat har jag svårt att förstå hur man orkar ha tio barn?

K A F F E

Kategori:







Snöslask

Kategori: Allmänt

Hej 
Har precis suttit och rensat bland bilder och andra filer på datan..har tagit bort ungefär 600 objekt haha..så nu borde inte datan vara fullt så seg.
I morse blev det ett träningspass, annars har jag inte gjort något särskilt.
 
Nu har det börjat snöa igen..innan regna det..men nu har det övergått i stora, fluffiga, vita snöflingor..så det är alldeles slaskigt ute..usch.
 
 
 

3 februari

Kategori:

Hej hej
känns som en typisk söndag idag..lite sådär småseg efter veckan som varit. Har tränat idag sedan ätit mammas goda köttgryta till lunch :-) Har även och varit ute på en promenad i snön :-)

smaken är som baken - Delad

Kategori:

Kan ju säga att jag INTE var imponerad av årets startfält i melodifestivalen...fick till och med ta fram skämskudden vid ett bidrag (nämner inga namn) Haha! Aja..Tänkte lägga mig nu, känner mig helt slut av någon anledning?

God natt :-)

Melodifestival

Kategori:

Lördagskvällen innebär soffläge och melodifestival

Trevlig kväll!

Avkoppling

Kategori:

Hej :-)
Ligger i ett varmt och skönt bad just nu..har tänt ljus också för lite extra mysfaktor :-)
Har varit en runda i stan lite tidigare och shoppade lite grann med mamsen :-)



Fredagsmys

Kategori: Allmänt

Hejsan
sitter i min sköna säng just nu...har haft en lugn fredagskväll tillsammans med mamma, bara kollat tv, trots att där inte var särskilt mycket att kolla på så hade vi det ganska mysigt ändå tycker jag :)
På senare år har jag och mamma nog kommit närmare varandra..och känns verkligen som jag kan prata om allt med henne..inte för vi någonsin har haft en dålig relation till varandra..men känns ändå som vi står varandra närmare nu..eller är det kanske bara något som har med åldern att göra..att jag är mer mogen nu och öppen..och känner därför att jag kan prata med henne om allt möjligt..Känns skönt och bra iallafall :)
 
 

Solsidan

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Sitter och kollar på Solsidan :)
I morse var jag mycket piggare om man jämför med igår..skönt :)
Idag har jag tränat, lagat mat, diskat och städat lite.
 
Tänkte blogga från mobilen eftersom det är smart och enkelt..men av någon anledning så fungerar inte internet på min telefon.. ..har redan provat och ändrat inställningar och då brukar det fungera igen men det gör det alltså inte denna gången...riktigt irriterande!