johnsonelin

.

min dag

Kategori: Allmänt

Dagen har innehållit förmiddagsträning i form av kondition på crosstrainern samt övningar för magen. Till lunchen provade jag på att laga en rödbetssoppa på ekologiska rödbeter som jag och mamma köpte på stan igår...Det blev rätt gott för att vara första gången. Nu har jag precis ätit kvälltsmat och druckit mitt kvällskaffe :-) Av någon anledning känner jag mig hängig..ofantligt trött i hela kroppen, frusen och tung i huvudet..hoppas verkligen inte jag börjar bli sjuk. Får bli en lugn kväll för min del.




Mönstrat och vitt

Kategori: Allmänt

Såhär går jag klädd idag :)
 

Under my umbrella...

Kategori: Allmänt

Idag åkte jag och mamma in till stan en sväng. Trots att det var molnigt och hade regnat under förmiddagen var jag dum nog att ta balerinaskor på mig vilket jag bittert fick ångra en stund senare. När vi väl parkerat bilen och började gå mot stan så öppnade nämligen himlen sig och regnet fullkomligt öste ner! Jag kunde hälla ut vatten ur mina skor haha...som tur var klarna det upp sen.."efter regn kommer solsken". Väl på stan fynda jag ett par skor på rean...köpte även två basic t-shirts inne på H&M.

dagens kap! ett par snygga loafers :-)

Go kväll

Kategori: Allmänt

Denna dag har jag inte gjort något speciellt egentligen. I förmiddags blev det ett träningspass. Sedan lagade jag lunch som bestod av en gryta på bla. renskav som jag och mamma smaska i oss. Under eftermiddagen besökte jag och mamma lite olika sportaffärer. Tänkte att jag eventuellt kunde köpa en ny bikini eftersom det är på rea nu..men det var verkligen begränsat storleksmässigt så köpte aldrig någon. 
 
Just nu tar jag bara det lugnt och slötittar lite på "Lotta på Liseberg" :)
 
 

Premiär dopp i havet

Kategori: Allmänt

Är otroligt trött efter att ha promenerat längs havet. Det tar på krafterna att vistas mycket i solen, dessutom var vi duktiga och gick ca. 8 km. När vi gått 4 km så bytte vi om till bikini och kasta oss ut i de enorma vågorna. Det var första gången jag badade i havet i år och det var riktigt härligt! Mamma blev barn på nytt och hoppade i vågorna samtidigt som hon gav ifrån sig små skrik, haha ganska underhållande att se. Efter ett svalkande dopp gick vi tillbaka samma väg och tog sedan bilen hem och åt kvällsmat :)
 
Resten av söndagskvällen hade jag tänkt spendera i tv-soffan. 
 
 
 
 
 
 

Promenix längs havet.

Kategori: Allmänt

Hej
vakna upp till en molnig och lite blåsig morgon, ser ut som det har kommit en del regn inatt också. 
Trots att vädret känns ganska ostadigt idag tänkte jag och mamma köra ner mot havet och promenera där :)
 
Vi tänkte dock äta lunch hemma först. Har inte "hunnit" duscha än så tänkte kila in i badrummet och göra det innan jag förbereder mig för en eftermiddag i naturen och längs med stranden! :)
 
 
 
 

Ta mig till havet

Kategori: Allmänt

Det klarna faktiskt upp och blev finare väder så jag och mamma åkte ner en sväng till havet :) Vi bada inte, men promenera längs havet och doppade iallafall fötterna i vattnet. 
 
Härlig eftermiddag! :)
 

och så kom regnet

Kategori: Allmänt

Hej hej
Igår blev det en dag på stan. Hittade en klänning på H&M som fick följa med hem :) Samt en t-shirt, ett par jeansshorts och värmeskydd till håret. 
Var väldigt trött sen på kvällen, det tar på krafterna att gå i massa affärer när det är så varmt ute. 
 
Idag har det (tro det eller ej) regnat! även om jag föredrar sol och värme på sommaren så behövde det verkligen regna, jorden, gräset & växterna skrek efter regn i denna torkan. 
 
Har hunnit med ett träningspass och ätit en god räksallad till lunch. Nu sitter jag och mamma och funderar på vad vi kan hitta på denna molniga lördag :)
 
Bjussar på en bild från gårdagen 
 

just do it

Kategori: Allmänt

Hejsan
 Det var perfekt väder för en löprunda i förmiddags! :) Gick bättre än sist, och lyckades hålla ett bättre tempo denna gång. Antar att det beror på vädret, för sist var det betydligt värmare, idag var det molnigt, dock lite motvind (om man ska klaga på ngt). 
Passa på att stretcha lite ute i trädgården också, de andra dagarna har det varit för varmt för att göra det utomhus. 
 
 
Idag lagade jag en god kycklinggryta till mig och mamma med bla, vitlök och persilja som vi åt till lunch.
 
Tänkte passa på att städa lite på rummet nu, annars har jag inga direkta planer för resten av eftermiddagen och kvällen. 
 

Vid sjön

Kategori: Allmänt

Hej hej :)

Har varit ytterligare en härlig sommardag. Efter träningen i förmiddags, en god lunch och sommar i P1 så packade jag och mamma ner badkläderna och åkte till sjön. Vi drack kaffe i solen med ljuvlig utsikt över sjön och sedan simmade vi i det härliga vattnet! Så himla mysigt :) 
 
 
 
 
 

run for your life

Kategori: Allmänt

I förmiddags trotsade jag värmen och gav mig ut på en joggingtur. Det gick ganska bra så får vara hyfsat nöjd :)
 
 
Har spenderat resterande timmar med att laga lunch, diskat, suttit ute och läst, samt druckit kaffe och ätit bla. jordgubbar i solen. Härlig sommardag med andra ord! :)
 
 
 

Bad! :-D

Kategori: videor

Inte min grej

Kategori: Allmänt

Idag har jag: Gett hårborttagningsmedlet en ny chans, haha. Av ngn anledning har jag aldrig varit riktigt nöjd när jag provat dem innan. Idag blev jag i stort sett nöjd, men det är ändå inte riktigt min grej och föredrar nog att raka benen.
 
Min lunch, och ja..det är en improvisation av mig så vet inte vad man ska kalla denna maträtten? vegetarisk variant på chili con carne kanske, eller en ratatouille med kidneyböner? haha det var hursomhelst gott! :) 
 
Har precis lyssnat på sommar i P1 och nu dricker jag kaffe :)
 
 
  
 

Under the sun where we belong

Kategori: Allmänt

 
 

so far

Kategori: Allmänt

Hejsan! :)
Efter frukosten och lite avkoppling i soffan så begav jag mig ut på en joggingrunda, var lite seg men gick ändå hyfsat bra med tanke på värmen. Har även passat på att äta lunch ute i solen idag :)
Just nu lyssnar jag på sommar i P1. Idag är det lyssnarnas val av sommarpratare som är "värd", Martha Ehlin. Hon pratar om sin cancerdiagnos som hon fick för fem år sedan..usch! 
 
Såhär ser mina nyinköpta träningsshorts ut i modellen, dock är mina typ limegröna..:)

Dagens klädval

Kategori: Allmänt

Nya klockan :)
 

en vanlig dag

Kategori: Allmänt

Hejsan
Igår eftermiddags tog jag bussen till stan, mötte upp mamma och uträtta lite äreenden. Hämta bla. ut en klocka som mamma köpte till mig som behövde regleras lite i storleken. Sedan köpte jag även ett par träningsshorts, som jag hitta på Team Sportia. Ett par från Nike som var på rea :) Ville ha ett par shorts till, spec nu när det är sommar. 
 
Idag har jag inte gjort något speciellt direkt utan har gjort mina vanliga "aktiviteter" det vill säga tränat, lagat lunch, och även lyssnat på sommar i P1, idag var det komikern och skådisen Annika Andersson, hon är härlig :) Så det var rätt kul att lyssna på hennes sommarprat. 
 
Körde intervaller idag :)

Reload

Kategori: Allmänt

Hejsan
Igår var jag helt slut i kroppen, den skrek efter vila..huvudet dunkade och jag hade inte mycket ork. Därför stannade jag hemma trots att vi var bortbjudna till min mormor och morfar, behövde verkligen vila. Idag känns det bättre, tack och lov. Har ätit frukost och nu tar jag det lugnt och laddar för ett träningspass. 
 
Denna fina ros kom mamma hem med i fredags, som ett "Grattis" att jag blivit antagen till högskolan i höst :) 
 

wearing

Kategori: Allmänt

 

Summer lovin

Kategori: Allmänt

Hejsan
Igår packade jag och mamma ner badkläder och tog med oss kvällsmat och begav oss sedan till sjön. Supermysigt! 
Vi badade i det svala vattnet, (ca. 22 grader i vattnet) och åt sedan kvällsmat vid sjökanten. Detta är sommar för mig! 
 
Idag har jag hunnit med ett träningspass, samt lagat mat, diskat och städat. Det är tyvärr inte alls lika fint väder idag, det är grått och blåsigt. Så nej inget badväder här inte. 
 

Liten hälsning bara

Kategori: videor

Min lördag

Kategori: Allmänt

Hej hej
Igår var det verkligen sommarvärme, härligt! :) Tog en joggingtur på förmiddagen, det var varmt och en hel del motvind så får ändå vara nöjd med att jag orkade jogga lite mer än 5 km på ca. 27 min :) Senare på eftermiddagen tog jag och mamma en cykeltur för att leta fläderblom eftersom mamma ville göra fläderblomssaft. Så himla underbart att cykla på sommrarna, Sverige är verkligen vackert såhär års! :) På kvällen blev det tv-tittande och sedan satte vi igång en film.......även om hemsidorna Swefilmer & Dreamfilm till största delen är bra så är det värdelöst när tekniken strular, när det var ungefär 25 min kvar av fillmen så slutar den fungera..och efter många försök fram och tillbaka gav vi upp, haha! Kändes väldigt frustrerande när man sett så pass långt in i filmen, men som tur var valde vi en film som vi sett tidigare..Men det kändes ändå rätt misslyckat. 
 
Bild från en del av löprundan, dock inte tagen igår utan från tidigare iår.
 
Idag är det ungefär lika fint väder som igår så nån gång efter lunch så tänkte jag och mamma åka till en mysig sjö och spendera vår eftermiddag där :) Hoppas på att vattnet är någorlunda varmt så man kan ta sig ett dopp..har nog blivit lite mer badkruka med åren haha. 
 
Bild från förra sommaren på sjön vi tänkte åka till idag :)

sökt jobb

Kategori: Allmänt

Hejsan
Efter en portion gröt, bläddrande i tidningen samt en kopp kaffe, tog jag det lite lugnt i tv-soffan och kollade på Desperate housewives och laddade med energi innan jag körde mitt träningspass på crosstrainern. Sedan har jag käkat lunch, diskat och dessutom hunnit med att söka ett jobb! :) Så satt och finslipade på ett personligt brev som jag bifogade tillsammans med mitt CV.
 
Redan fredag igen, har dock inga särskilda planer för kvällen så det återstår att se vad jag hittar på :)
 
 

En ganska vanlig torsdag liksom

Kategori: Allmänt

Hej hej
i förmiddags gav jag mig ut på en löprunda, kroppen ville variera träningen lite. Det kändes väldigt skönt att få jogga i naturen och bara ta in den härliga doften av vackra blommor och höra ljudet från fåglarna, man blir ett med naturen på ngt sätt, haha..låter kanske knasigt men väldigt avslappnande och rofyllt. (Nu låter det som jag är 40+) 
Det gick iaf ovanligt bra så känner mig nöjd :) Har även städat lite idag och alldelles nyss cyklade jag ner till vår närmaste preemstation och hämtade ut ett paket. Det var bra tajmat för jus nu öser regnet ner så hann precis hem innan himlen öppnade sig. Det var för övrigt ett paket från Adlibris, beställde 4 pocketböcker därifrån eftersom jag kände att sommarläsningsförrådet behövde fyllas på lite och dem hade desutom ett bra erbjudande, 4 pocket för 149  som jag nappade på :) 
 
 
 
 
 
 
 
 

"träningsvideo"

Kategori: videor

Lite amatörmässig....men so what

lite allt möjligt

Kategori: Allmänt

Hejsan
Har inte gjort något särskilt idag utan tillbringat dagen precis som jag brukar, det vill säga med ett träningspass i förmiddags, följt av matlagning, disk och annat sånt "kul". Lyssnade på sommarpratarna idag också och idag var det ingen mindre än skådisen Helene af Sandeberg...det var bra, hon pratade om karriären, familjen och lite annat.
Det var sorgligt att höra att hennes mamma gått bort i cancer.
 
Föresten jag drömde om Måns Zelmerlöv natten till idag haha! sjukt..blev nog för mycket Måns för hjärnan när jag la upp bilden på honom här i bloggen igår ;) Drömmen kändes sjukt verklig också, och var nästan besviken när jag vakna imorse haha herregud.  
 
Håller föresten på att ladda upp en video just nu så förhoppningsvis syns den snart här bloggen..Håll utkik ;) och svar jaa, den är amatörmässig, men so what!
 
 
vackra Helene af Sandeberg :)

Allsång

Kategori: Allmänt

Hejsan
nu ska jag precis slänga mig i soffan och kolla på Måns, följt av morden i midsummer, sånt som hör sommaren till haha!
Idag har jag tränat, blev intervaller på crosstrainern, följt av lite styrkeövningar. Sedan fixade jag en god soppa som jag åt till lunch :) Har även lyssnat på sommarpratarna på P3, har hört i stort sett alla än så länge. Haha..vet egentligen inte varför men tycker det är ganska underhållande att lyssna på faktiskt..vissa är såklart mer intressanta att lyssna på än andra och vissa delar verkligen inte min musiksmak men så är det ju bara, inget konstigt direkt :)
 
 
 

I love it!

Kategori: Allmänt



tar det lugnt i soffan och mumsar på massa god frukt :-)

Another day

Kategori: Allmänt