johnsonelin

.

skam den som ger sig

Kategori:

Hatar att känna mig så seg som jag har gjort idag. Så trots huvudvärk så tvingade jag mig själv upp på crosstrainern och nu känner jag mig piggare! :-) Dock skriker magen efter mat nu...vrålhungrig haha! men först en varm dusch...sen kvällsmat! :-)

Påskafton

Kategori: Allmänt

Hejsan! :)
Eftersom det är påskafton idag så har jag och mamma stått i köket och fixat med lite påskmat som vi käkade till lunch :)
 
Har inga särskilda planer för dagen...hade tänkt följa med till stan en sväng, men känner mig fruktansvärt seg och har ingen lust att gå ut i kylan så stannar hemma. 
 
Imorgon är vi bjudna till min mormor och morfar, alltid mysigt att få komma hem till dem :)
 

Långfredag

Kategori: Allmänt

Är på lite bättre humör nu..körde ett träningspass för att trigga igång endorfinerna och komma på bättre tankar ;) 
Har precis käkat lunch och nu sitter jag med min lilla skrutt :) 
Blir nog en hyfsat lugn dag idag..kanske bakar nåt senare, nåt "påskaktigt"? Vi får se :) 
De visar Lejonkungen på SVT idag, och barnet i mig vill bänka sig framför tvn och kolla på den..tror nog jag gör det också! haha
 
Min lilla skrutt ♥

Kan innehålla spår av klagomål

Kategori:

Grannarnas småbarn iklädda overaller har tagit fram sina pulkor och springer runt med ett leende på läpparna. Jag unnar dem all glädje! det gör jag verkligen :-) men nu är jag så j*vla less på snön :-(, skulle kunna kräka på den. så frustrerande, speciellt eftersom man kunde läsa i tidningen för någon dag sedan att det var rekordvarmt vid den här tiden för ett år sedan. man kanske borde fly landet? Gå i ide?
nu blev detta ett gnälligt inlägg med massa klagomål så ber om ursäkt för det!

Blue as can be

Kategori: Allmänt

såhär är jag klädd idag :) enkelt och bekvämt 

Skärtorsdag

Kategori: Allmänt

Hej hej! :)
Idag är det skärtorsdag så får väl passa på att skriva GLAD PÅSK :)

Igår gjorde jag något dumt..jag pillade nämligen upp blåsan som jag har på lilltån..så fruktansvärt osmart..och ganska så komiskt med tanke på att jag predikade för min lillebror att man INTE ska pilla upp blåser utan det är bäst att låta dem vara..Haha men ja..Jag kunde självklart inte låta bli att röra min. SMART...lika smart som det var att gå i dem skorna jag gjorde när jag promenerade här om dagen och som gjorde att jag fick blåsan från första början. 
Nu har jag alltså mer ont än vad jag hade från första början, men jag gnäller inte för jag har ju faktiskt bara mig själv att skylla :) Gud vad intressant det här inlägget blev, haha! 
 
Trots min smärta i tån så snörade jag på träningsskorna i förmiddags och körde ett pass på crosstrainern. 
 
 
 

Min dag såhär långt

Kategori: Allmänt

Lagade kyckling till lunch, kryddade den med bla. basilika..mums! 
Har även dammsugit och renbäddat....Ska bli skönt att få krypa ner i en säng med nytvättade sängkläder ikväll! :) 
Har även varit en snäll dotter och varit ute i trädgården och räfsat löv..vet att mamsen uppskattar det så därför passade jag på att göra det när solen titta fram. 
 
Kollade nyss på film..blev en romantisk komedi idag..Innan gillade jag romantiska filmer men på senare tid har jag mest kännt att det är så smörigt och det känns som att man alltid kan räkna ut handlingen och hur filmen kommer sluta. Denna var iallafall helt okej, ingen sån där WOW-film..men har sett sämre. 
 

27 mars

Kategori:

"Tjabba tjena hallå vi säger så".....
Ska strax in i duschen efter att ha svettats på crosstrainern.
Sedan blir det att ta fram mina kunskaper inom matlagning och fixa lunch :-)
Solen är lite lurig idag...eller kanske snarare är det molnen..Det verkar vara dem som är dominanta än så länge iallafall

AJ

Kategori: Allmänt

Detta är resultatet när man promenerar i fel skor..bra där Elin, bra!

Aja det var iallafall fint och skönt väder ute.. blev drygt en 6 km promenad, det gäller att passa på när solen är närvarande :)

26 mars

Kategori: Allmänt

Hejsan
Solen har hittat hit idag också :) Så ska gå ut en runda snart och njuta, gäller att passa på!
Har tränat idag och dagens lunch fick bestå av fisk, spätta närmare bestämt :)
Känner mig lite kreativ idag, och har lust för att måla..något färgglatt, haha får se hur det blir med de där.
bjussar på två bilder som är tagna efter träningspasset.
vet inte riktigt vad detta ska föreställa..haha! Klena armar kan man iallafall konstatera att jag har 
haha fräsch man är..svettig och osminkad ;) 

måndag

Kategori: Allmänt

Trots att jag kände mig seg, trött och hade lite ont i huvudet så tog jag mig i kragen och körde ett träningspass på crosstrainern, känns bra nu i efterhand :)
 
 Nu är det den vanliga "måndagsunderhållingen" som gäller: Familjen annorlunda följt av Molanders
 
 
 
 

25 mars

Kategori: Allmänt

Hej hej
Har käkat lunch nyligen.
Innan dess var jag hos tandläkaren. Fixade lite med tandställningen men inga störra förändringar så inget som känns av..vilket är skönt :)
När jag satt och vänta på bussen när jag skulle hem kom en gammal klasskamrat förbi körandes Han är stannade erbjöd mig skjuts. Supersnällt! Så slapp sitta på en tråkig buss och kom hem snabbare
Perfekt! :) 
Solen har hittat hit idag också..härligt! Lite solsken kan faktiskt göra skillnad, jag är alltid på lite bättre humör så fort solen är framme, haha! 
Känner mig dock lite seg, och har lite lätt huvudvärk så ska nog ta en powernap och hoppas på att den kan göra underverk. 
 
 
Såhär ser jag ut idag:

24 mars

Kategori: Allmänt

Såhär skulle jag beskriva min dag:
  • Efter att ha ätit frukost och bläddrat i en femina tidning tränade jag på crosstrainern och körde lite övningar för magen
  • Duschade och fixade lunch. Gjorde räksallad som jag och mamma käkade :)
  • Gjorde kaffe och när jag ska hälla upp kaffet i mitt glas som för övrigt har gått att dricka kaffe i tidigare så lyckas jag spräcka glaset i två stora skivor. När det rykande heta kaffet fyller glaset..så hör man *KRAAAAAAS* och jag får hett kaffe på mig och över halva köket...LYCKAT! satte mig ner på golvet och började gråta som ett litet barn..haha..men ja det gjorde faktiskt fruktansvärt ont..nykokt kaffe är inte det skönaste att få över sig liksom. Mamma var dock snäll och hjälpte mig att göra i ordning i köket.
  • Fixar en liten fruktsallad och slötittar lite tv
  • Går en promenad med mamma..och självklart börjar det SNÖA..snacka om att jag blev lycklig! eller NEJ snarare väldigt irriterad haha! Eftersom vi går in i påskveckan passade vi även på att samla lite påskris när vi var ute som jag nu har pyntat med färgglada fjädrar och lite annat pynt :)
  • Lagat omelett till kvällsmat 
Nu sitter jag här :)
Yes det var min dag det! 
 
 
 

Lördag - 23 mars

Kategori:

Har varit i stan en sväng idag med mamma. Köpte faktiskt aldrig något utan kollade bara :-) men där är väldigt mycket fina nya saker i butikerna...när man ser alla färgglada vårkläder längtar man ännu mer efter våren och värmen.

Är oerhört trött och seg så har tvättat bort sminket och slappar vid tvn just nu. Bjuder på en mindre fin bild och önskar en trevlig lördagskväll! :-)

21 mars

Kategori: Allmänt

Hejsan
Efter frukosten kollade jag lite på "Efter tio" denna veckan pratar det mycket om depression, självmord, och ja ohälsa bland barn och unga..ganska intressant faktiskt..även om det är väldigt sorgligt och tragiskt. 
Sedan blev det ett pass på crosstrainern. Har även fixat käk, diskat och städat lite.
 
Tyvärr så snöar det idag också :/ Det verkar som det ska vara kallt ett tag till..så det dröjer ett tag innan våren kommer..men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge..fast jooo..är så himla trött på vinter, snö och kyla..att ständigt behöva gå runt och frysa..Ha massa lager på lager, stickade tröjor, strumpbyxor under jeansen och tofflor på fötterna för att slippa iskalla fötter..USCH!  Nu vill jag ha plusgrader, mer sol och värme!
 
 
 

20 mars

Kategori: Allmänt

Hejsan
Idag snöar det, trist :/ men ingen snöstorm..så det är skönt! 
Har hunnit med ett träningspass, lagat lunch, diskat och fixat med lite annat :)
 
Idag gjorde jag en räksoppa tilll lunch, supergod :)

Tatuering

Kategori: Allmänt

Fortfarande ingen snöstorm ;) men jag klagar inte, bara skönt om vi slipper det! :) 
 
Idag har jag tränat, sedan fixat lunch, idag fick det bli kyckling och en god tomatsås, yummie! 
 
Eftersom jag velat ha en tatuering nu rätt länge så har jag tagit första steget och kontaktat en tatueringsstudio..så mailar med henne för fullt..ska snart få svar på vad den kommer att kosta ungefär..spännande! 
 
Skrev ju föresten igår i bloggen att vi skulle till möbelaffären för att antagligen köpa soffa..och yes box..efter mycket om och men kom vi överrens om vilka vi vill ha..Dock var leveranstiden ganksa lång så det dröjer ett tag innan vi får hem dem.
 
 
 
 
 
 
 

Snöstorm?

Kategori: Allmänt

God förmiddag
Det skulle vara snökaos idag..det hade varnat för att hårda vindar och att det kunde komma upp till 30 cm snö..HAHA! Det har inte kommit en enda snöflinga..lite komiskt att det har gjort så stor grej av det..stora rubriker i tidningarna..det skulle ställa in tåg och bussar..och lektioner på högskolan..och massa annat..herregud..Ibland har verkligen meterologerna fel ;) Aja det kan hända mycket i för sig..men enligt SMHI skulle det ha snöat hela natten tills idag. 
 

Rubrik?

Kategori: Allmänt

Hejsan
Blev inget bloggande igår. Hade ingen lust. Har egentligen inget särskilt att skriva här idag heller haha!
Har tränat, sedan käkat min goda fisksoppa till lunch :) Har tagit fram min kreativa sida idag och fixat med lite foton jag har tagit och gjort ytterligare ett kollage :) 
 
Mamsen kommer snart hem och hämtar mig och pappa och så ska vi antagligen köpa nya soffor. 
 
Det blåser mycket idag och det har ju varnat för snökaos..massa snö och så hårda vindar på det..FY!
 
 

Mar. 16, 2013

Kategori:

Hejsan
I morse blev det fullt ös..slängde ut alla kläder ur garderoben och rensade ut lite gamalt och sånt som inte passar längre. Känns skönt att ha de gjort :-) sedan har jag och mamma varit en sväng på Mio och provat massa soffor eftersom vi är i behov av två nya. vi köpte inga utan ska ta oss en liten funderare på vilka vi vill ha :-) och nu ska jag strax fixa lite kvällsmat.

Fredag - 15 mars

Kategori: Allmänt

Hej hej
Har inte känt för att skriva i bloggen idag. Har inte gjort något speciellt..Blev ett träningspass i förmiddags. På eftermiddagen följde jag med mamma och hjälpte henne att handla. Känner mig rätt seg idag..sov inget vidare inatt. Så därför blir det bara en lugn hemmakväll. 
 
Bjuder på några bilder som är tagna idag
 
Länge sen jag använde mitt fina korshalsband så det fick komma fram idag :)

14 mars

Kategori: Allmänt

Sitter och dricker en kopp kaffe nu :)
Har hittills hunnit med ett träningspass, sedan lagat lunch. Blev spenatsoppa med ägghalvor idag, tyckte det passade med soppa idag i och med vädret. Har även städat lite. 
Tog nyss två bilder också som jag hade tänkt lägga upp men såklart dog kamerans batteri precis när jag skulle lägga över dem i datan, men nu laddas batterierna för fullt!
 
 
 
 

suck

Kategori:


Tror ni jag var glad när jag titta ut genom fönstret i morse och såg detta?

NEJ långt ifrån...därför efterlyser jag nu VÅREN

Blä

Kategori: Allmänt

Känner mig inte direkt på topp idag, därför har jag undvikt att skriva några inlägg i bloggen. 
Idag har det snöat..var ute på en promenad och snön blåste upp i ansiktet, så inte jätteskönt om man säger så. Tycker värmen och våren kan komma nu. 
 
Skriver kanske mer imorgon istället om jag känner för det. 
 
 
 

Kändishoppet

Kategori:

Kollar på "kändishoppet" som har premiär idag, lite kul att se ändå ^^
Har inte gjort något särskilt idag...haha har inget mer att skriva så detta var ett ganska onödigt inlägg..men men :-)

12 mars

Kategori: Allmänt

Byxorna jag har på mig idag var ett av de paren som jag fynda på stan i lördags..75 spänn liksom haha!

små grisar

Kategori:


Sitter och myser med våra marsvin och kollar på familjen annorlunda just nu :-)

Måndag -11 mars

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Ny vecka :) Efter frukost satte jag igång tv:n och kollade lite på "Efter tio" Sedan blev det ett 40 min pass på crosstrainern. Har även käkat lunch, diskat och grejat med lite annat smått.
 
Har inga planer för dagen. Det är synd att det ska vara så kallt..termometern visar minusgrader, och det är fortfarande rätt så kalla vindar som sveper förbi..inget vårväder direkt om man säger (skriver) så, trots att det är 11 mars. (Och helt plötsligt fick vi in lite meteorologi och gnäll i bloggen, ops) 
 
 
Såhär ser jag ut idag..brukar inte sminka mig när jag bara ska va hemma men idag åkte det på lite färg..haha och ironiskt nog valde jag att lägga upp bilden i svart och vitt! 
 

Dagen i bilder

Kategori: Allmänt

Jag har druckit kaffe (gillar min lillebrorsas kopp för den är så stor och härlig haha!)
 
Såg ett avsnitt av skärgårdsdoktorn, är inne på säsong 3 nu!
 
Läst vidare i Mia Törnbloms bok, den är peppande och bra :)
 
Och nu sitter jag här..intressant söndag eller hur?! Inte direkt men iallafall..kände för att göra ytterligare ett inlägg och eftersom det är MIN blogg så får den helt enkelt innehålla mina ointressanta "aktiviteter" 
 
 

Sunday bloody sunday

Kategori: Allmänt

Hejsan :)
Känns som en ganska seg söndag, men aja..den lär väl försvinna lika fort som alla andra dagar. 
Har hunnit med ett träningspass, sedan lagade jag broccolisoppa till lunch som jag och mamma mumsa i oss :) 
 
Det blåser lika mycket idag..så himla trist! :/ Man blir inte direkt sugen på att gå ut när det är så kalla vindar som härjar. Passar på att slänga upp en bild från gårdagens shopping i detta inlägget också:
Klänningen/tunikan, den beigefärgade koftan och den kornblåa tröjan som jag köpte på stan igår :)
 
 
 
 
 
 

Segern är ROBINS

Kategori:

Den härliga och begåvade Hässleholmkillen vann! så kul att se :-) Det var han verkligen värd. Så nu kan jag somna med ett leende på.läpparna :-)

GOD NATT

Mar. 09, 2013

Kategori:

Hej hej!
trött och frusen tjej som skriver här. Idag har jag och mamma varit på stan, vi luncha och gick i affärer..trevligt :-) men fy vad det blåste :-( så verkligen inget skönt väder att vara ute i..hatar när det blåser kallt, blir kall som en isbit.
Shoppade iallafall lite...fynda bla två par byxor på Lindex :-) betala 150 spänn..för BÅDA..haha sjukt! men alltid kul när man gör såna fynd :-)
ska strax käka kvällsmat o ikväll blir de melodifestival. Hoppas på att Robin sopar banan av alla och står som segrare i slutet :-)

Röda gubbar

Kategori:


Lyxar till de med jordgubbar i fruktsalladen idag, mumma! :-)

Lunch

Kategori:

äter lunch just nu! :-)



7 mars

Kategori: Allmänt

Hej!
Det är fortfarande molnen som dominerar idag..trist!
Lagade grönkålssoppa till lunch och sen har jag städat buren till mitt lilla busfrö :)
 
Nu sitter jag och dricker kaffe..mums! 
 
Orkar verkligen inte lägga ner någon tid på att fixa mig idag..så kör på bekvämt och osminkat..haha 

Hej goddag och hallå

Kategori:

vart fan tog veckan vägen liksom?! (ursäkta mitt val av uttryck) Det känns som dagarna bara har rusat förbi, hur kan det redan vara torsdag?
anyway..blev precis klar med ett träningspass så nu väntar en skön dusch :-) det är inte lika fint väder idag...(hallå solen var är du?!!) men det kan ju ändras under dagen...jag väljer iaf att vara optimistisk och hoppas på de!

Mar. 06, 2013

Kategori:

vilken härlig vårdag det har varit idag! :-) har försökt ta vara på det genom att vara ute mer än vanligt...fotat ute, cyklat en runda, suttit ute o läst och kom hem från en joggingtur nyligen :-) bra dag..solen o ljusare dagar kan få en på bra humör! :-)

Here comes the sun

Kategori: Allmänt

Lyckat frisörbesök

Kategori: Allmänt

Är nöjd med resultatet efter mitt besök hos frisören idag :) Min frisör är så trevlig och bra! Dessutom känns det som hon gärna lägger ner lite extra tid på sina kunder (iaf mig, haha) om hon har tid. Idag kände hon för att platta mitt hår och dessutom göra en liten fläta i luggen när hon var färdig med slingorna och klippningen haha, gulligt av henne iallafall! :) 
 
Dock har jag släppt ut flätan nu..det var fint men av någon anledning är jag lite obekväm i att ha luggen uppsatt

5 mars

Kategori:

hej hej
kom precis till min frisör så nu ska jag sitta här nån timme ;-) blir klippa o slinga idag! :-)

4 mars

Kategori: Allmänt

Hej hej
solen sken så härligt innan men nu har den gått i moln..buhu! :/ 
Känner mig seg och lite lätt orklös idag, men har iallafall orkat mig igenom ett träningspass i morse, alltid nåt!
 

Städning, blommor och cykelrunda.

Kategori: Allmänt

Har hjälpt mamma med att städa lite idag, har även fixat lite med blommorna som står i mitt fönster, känns mer som vår nu när man kollar in i rummet :) 
Eftersom det var fint väder idag kände jag att jag borde passa på att vara ute och ta vara på solen så därför cyklade jag en runda, ganska skönt :)
 
Orkidén som inhandlades igår och som nu pryder min fönsterkarm! :)
murgrönan fick bli omplanterad, och säga adjö till sin blomkamrat julstjärnan, eftersom jag ville ta fram lite mer "vårkänsla" :)
 
 
 

3 mars

Kategori:

hej :-)
Robin gick vidare till final igår, skoj! och har fastnat för hans låt.
Hittils idag har jag hunnit träna och lagat mat.
Idag är det betydligt bättre väder än igår...solen har hittat fram, underbart! :-)


bjussar på en bild från igårkväll

IKEA

Kategori:

Hej hej!
idag har jag varit iväg hela dagen, var på nya IKEA i Älmhult med mamma :-) trevligt! men nu är jag trött vill jag lova.
Nu har jag tagit plats i soffan och ska kolla på melodifestivalen, heja Robin!
Ha en trevlig kväll! :-)

Dagens

Kategori: Allmänt

 Man brukar ju säg att "blott är flott" men det kanske bara påminner om en smurf, haha!
 

Ny månad!

Kategori:

Hejsan!
nu går vi in i mars månad och såklart är jag förvånad över hur snabbt februar bara passerade förbi haha!
har precis tränat och ska snart hoppa in i duschen.
Solen har tittat fram idag också..känns som en bra fredag :-) kanske ska ta lite bilder ute idag också? Tror nästan de :-)