johnsonelin

.

Seg

Kategori: Allmänt

Hej
idag känner jag mig allmänt seg, igår tränade jag på förmiddagen samt joggade en runda på kvällen och var därför väldigt trött på kvällen och tänkte "inatt kommer jag sova gott" men ändå vakna jag ett par gånger under natten och sov alltså inte lika bra som jag trodde. Det är antagligen därför som jag känner mig seg och trött idag, men har ändå lyckats orka med ett träningspass i morse. Ska strax orka mig upp ur soffan och städa lite. 
 
Imorgon ska jag in till tandvårdshuset, var ju över en vecka sedan jag var där så helt klart på tiden att jag åker dit igen (ironi). Nej men eftersom jag genomgick en operation och satte in ett implantat för ett par månader sen så är det nu dags för återbesök och ta bort den såkallade läkhättan och göra ett nytt litet ingrepp. Fasar för det eftersom jag HATAR den där bedövningssprutan som gör att hälften av ansiktet tappar känseln,usch! så himla obehagligt. Ska prata med dem imorgon och hoppas på att få en sån liten dos bedövning som är möjligt. 
 
En bild från förra veckan som jag glömde bort att jag tog, haha! Osminkad och allt

Flower power

Kategori: Allmänt

Långkjol

Kategori: Allmänt

Mors dag <3

Kategori: Allmänt

Hejsan
 idag är det mors dag så har passat på att skämma bort min älskade mamma lite extra denna söndag :) gett henne blommor, ett kort som innehöll några rader med fina ord som beskriver hur mycket jag uppskattar henne, bakat en kaka, fixat lunch samt kvällsmat till henne :) Hon är verkligen mer än värd det! Jag och min mamma har en nära relation och jag tycker man ska visa uppskatting lite då och då :) 
 
 
Hade egentligen velat jogga en runda, men vädret är supertrist! Har regnat precis hela dagen :/ Håller tummarna för att molnen ska spricka upp och solen titta fram snart så kanske man kan hinna med en joggingtur innan det blir mörkt!

Black and denim

Kategori: Allmänt

 

Trädgårdsarbete

Kategori: Allmänt

Dålig uppdatering här. 
Igår efter frukosten fick jag för mig att baka av någon anledning haha så jag gjorde bullar. Sedan blev det ett träningspass. Efter det var jag ute och fixade i trädgården, klippte gräset och en av våra buskar. 
Idag har jag också varit ute och klippt det sista på gräset samt rensat ogräs. Haha intressant och roligt? otroligt onödig information men så är det ju här i bloggvärlden ;) Jag menar folk bryr ju sig om andras liv, hur andras vardag ser ut och till och med vad folk äter..så då kan jag ju också skriva sådant. Även om det som sagt låter supertrist och kanske inte det en "normal" 20-åring brukar ägna sin tid åt, men eftersom jag fortfarande bor hemma tycker jag det hör till liksom att hjälpa till med olika vardagssysslor. 
 
Bullarna jag baka igår
 
Just det, åt föresten jordgubbar igår, mums! :)

Surprise

Kategori:

I förmiddags blev det ett träningspass, sedan fixa jag lunch :-) Har även varit i stan och fixat lite...håller på med en liten överraskning till mammas femtioårs dag så handla en del till den :-) Nu kollar jag lite tv


Längtan

Kategori: Allmänt

Jag längtar så otroligt mycket tills den dagen då jag äntligen får ta bort min tandställning och allt är reglerat färdigt i munnen. Ska bli så himla skönt, att slippa åka till tandläkaren för att byta bågar, och spänna och greja. Slippa att det ömmar i flera dagar efter det att man har korigerat något med tandställningen, slippa att det fastnar mat i den. Äckligt med det sistnämnda jag vet haha! men alla som har/har haft tandställning vet vad jag menar iallafall. 
 
Antagligen behöver jag inte ha den särskilt länge till...och även om jag är fruktansvärt trött på att åka till tandvårdshuset så ofta som jag gjort på sista tiden så är det bara att hålla ut och tänka på att det snart är klara. Dessutom så tycker jag att tänderna börjar se bra ut nu, så kommer garanterat vara nöjd med resultatet :)
 
Hur tänderna ser ut just NU 

måndag kväll

Kategori: Allmänt

Go kväll
nu blir det en lugn kväll i soffan med tv-tittande.
Det gick väl bra hos tandläkaren även om det var försenade och lite så. Hann inte riktigt med alla äreenden jag hade tänkt i stan idag men men. 
 
Köpte iallafall äntligen ett par träningsshorts plus en söt pyjamas som jag hittade på H&M :)
 
Nya sovkläder

May. 20, 2013

Kategori:

God morgon/förmiddag


sitter och väntar på bussen just nu...ska till tandläkaren, för ovanlighetens skull liksom. Tänkte även passa på att uträtta lite äreenden när jag ändå är i stan :-)

Härliga värme

Kategori: Allmänt

Hejsan! :)
Sitter och dricker mitt kvällskaffe just nu.
 
Underbart väder idag, riktig sommarvärme och det var det igår också! :) Har varit ute största delen av dagen. Ätit min lunch i solen, druckit kaffe och käkat fruktsallad i trädgården, superhärligt. I förmiddags snörade jag på mig joggingskorna, smorde in mig med solkräm, tog på mig en keps för att skydda mig från solen och begav mig ut i joggingspåret. Det gick bra med tanke på värmen, även om min ansiktsfärg påminde lite om en tomat när jag väl var hemma igen, haha!
 
Ikväll blir det melodifestivalstittande, känns ändå lite speciellt att finalen går här i skåne och att det är Robin som representerar vårt lilla avlånga land. Hade varit lite kul om han kom i topp tio iallafall, men man kan ju bara hoppas. 
 
Trevlig kväll! 

Försommar och leopardmönster

Kategori: Allmänt

Barbent

Kategori: Allmänt

 

Sagolikt

Kategori: Allmänt

believe in yourself

Kategori: Allmänt

Hej till en ny vecka

Kategori: Allmänt

Hej hej
Ny vecka igen.
När frukosten hade sjunkit ner blev det ett träningspass, sedan har jag fixat lunch. Har inga speciella planer för dagen så får se vad jag hittar på.
 
Glömde föresten att skriva att jag och mamma såg en bra film i lördags kväll så tänkte tipsa om den. "Save Haven" heter den. Länkar trailern på filmen HÄR: http://www.youtube.com/watch?v=ejQEdUwv0ew 
 
och ja när man ser denna bilden så tror man att det är en typisk kärleksfilm..men nja det är det faktiskt inte! :) 

Helgen

Kategori: Allmänt

Hejsan
helgen har gått fort, precis som vanligt. Igår var jag en sväng i stan. Ville hitta ett par vita byxor + träningsshorts men kom inte hem med något av det..ganska typiskt. Jag provade flera par byxor men hittade inga som jag kändes helt hundra och då tyckte jag att det var onödigt att köpa "bara för att". Idag blev det ett träningspass, sedan har jag klippt gräset, lagat mat till familjen, och avslutade söndagskvällen med en joggingrunda. Superskönt att jogga ute vid landsbygden, väldigt avlsappnande och ger en lugnande känsla på något vis :)
 
 

Lavendel

Kategori: Allmänt

 

 

Black dress

Kategori: Allmänt



Today´s - Comfy

Kategori: Allmänt

 

Jag gör så att blommorna blommar...

Kategori: Allmänt

sol

Kategori: Allmänt

Skönt att värmen äntligen verkar vara på gång nu, ytterligare en dag med sol :) skönt! 
Efter förmiddagens träningspass fixade jag lunch. En tonfiskgryta som mer än jag gilla, grannkatten kom och jamade, och strök sig runt benen och tillsist hoppade hon upp i stolen intill mig så fick gå in och äta det sista haha! Annars hade hon antagligen börjat äta ur min tallrik. 
 
Räckte med jeansjacka idag, så himla skönt! 

Filmkväll

Kategori:

på vägen hem från sjön körde jag och mamma inom hemmakväll o hyrde film så nu blir det filmmys :-) bra avslut på veckan!


Sjön

Kategori:

Blev en liten utförd idag, satt vid sjön och drack kaffe samt gick en liten promenad, supermysigt :-)

motvind

Kategori:

Hade tänkt låta bli att sysselsätta mig med någon typ av träningsform denna söndag...men ändå blev det en joggingtur i solen...Det gick hyfsat bra och bitvis var det jätteskönt, andra stunder härjade vinden och man fick kämpa sig fram i motvind vilket var mindre kul! Nu är jag iaf hemma igen och tänkte fixa lite lunch :-)



sol, joggingrunda och vårblommor

Kategori:

Hej hej :-)
har precis satt igång tv:n och kollar på "smartare än en femteklassare".
Det har bjudits på härligt väder idag också med strålande sol så i förmiddags blev det en joggingrunda. Har även varit ute och fotat idag :-)

Paket och kubbspel

Kategori: Allmänt

Fick ett paket med posten idag
Det var mormor som hade skickat en fotobok till mig, supergulligt av henne! :)
 
Har  precis varit ute i vårsolen och spelat kubb med storebrorsan, han vann 2 av 3 ggr dock haha. 
Får se vad man hittar på resten av denna fredagen :)
 

Today´s

Kategori: Allmänt

Solen har hittat hit idag också, underbart! :)
 
 
grannens katt var nyfiken och kom med på ett hörn också...

Härlig dag

Kategori:

Hejsan
såhär skulle jag sammanfatta min dag:
- frukost
- tränat
- lagat lunch o diskat
- klippt gräsmattan
- suttit ute i solen och druckit kaffe
- joggat en runda
- fixat kvällskäk
ungefär det jag har gjort idag :-) och nu slappar jag i soffan...
Har ju varit härligt väder idag så har passat på att vara ute ganska mycket...härligt!
Ikväll tänkte jag kolla på Let's Dance


fick finbesök i trädgården idag efter.min joggingtur...grannens söta katt :-)

cykeltur

Kategori:

Eftersom det varit ganska härligt väder idag så har jag passat på att sitta ute och dricka kaffe. Jag och mamma har även cyklat en runda och det var superhärligt :-) just nu kollar jag tv...får se om jag kollar lite på humorgalan också som börjar strax.



tog en bild innan jag gick ut och cykla

Folie naglar

Kategori: Allmänt

Hejsan
Blev ett träningspass i förmiddags, sedan fixade jag lunch till mig och mamma som är ledig idag i och med det är första maj :) Blev spätta idag, gott! Sedan har jag städat buren till min skrutt. Det är ganska roligt att se hur busig  han är varje morgon. Han springer rundor i buren och gnagar och har sig, sedan ett bra tag senare lägger han sig i sin säng alldeles utmattad och trött, haha, så söt! 
 
I morse fick jag även för mig att testa göra vid naglarna med folie. Det var lite pilligt men blev ändå helt okej med tanke på att det var första gången jag gjorde det. Dock har jag inte kvar det längre, haha! Det var nämligen så att en liten flisa började åka upp, och dessutom började mitt nagelband blöda så självklart började jag pilla på naglarna och ja rätt som det var hade jag pillat bort all folie! Det var alltså inte min grej, får hålla mig till nagellack i fortsättningen ;)
 
det var fint så länge det varade iaf!