johnsonelin

.

29 november, i brist på fantasi till en bättre rubrik

Kategori: Allmänt

Hej!
Började morgonen med frukost som alltid och sedan blev det ett träningspass. 
 
Har även hunnit laga lunch, tyckte det passade bra med soppa i detta vädret..så därför fick det bli just de! 
 
Nu ska jag baka bröd :) haha..hmm..vad vuxet och trist allt låter..inte alls som en normal 19-årings vardag..fast vad är normalt egentligen ;) 
 
 
 

Längtan, huvudvärk och tv

Kategori: Allmänt

Sitter och lyssnar på julmusik..mysigt! Inte långt kvar tills de är jul nu..och jag längtar! haha känns som jag längtar extra mycket i år..vet inte riktigt varför. Tycker det är en supermysig högtid iallafall :) 
 
Har ätit kvällsmat nyligen och dessförinnan var jag ute på en liten promenad..hade huvudvärk så tänkte att lite frisk luft kunde hjälpa och rensa huvudet, och det gjorde det men mest för stunden verkar det som för nu har huvudvärken kommit tillbaka :/ 
 
Blir en lugn hemmakväll antar jag..tänkte kolla på Trinny och Susannah stylar om Australien som visas vid nio..haha tycker dem är rätt underhållande ;), och kul att se hur fina alla blir tack vare deras hjälp. 
 
 
 
 

Tillbaks

Kategori: Allmänt

Tänkte att jag skulle börja blogga igen!
Har ju ändå inget bättre för mig så vrf inte ;)
Nu har jag till och med lyckats fixa en bild på mig sj till min header..haha nästan imponerad av mig sj...för jag och sådan komplicerad teknik brukar inte gå ihop.
 
Idag har vairt en lugn dag, först ett träningspass i förmiddags, sedan lagat mat och diskat och slagit in lite presenter till min lillebror som fyller år på fredag :)
 
Drack nyss en kopp med sånt här..smaskit kaffe :)