johnsonelin

.

Lugn lördag

Kategori: Allmänt

Hejsan
har haft huvudvärk hela dagen :/ trots detta så tränade jag i förmiddags vilket var ganska dumt för efter det kände jag mig mer krasslig. Håller tummarna för att jag inte håller på att bli sjuk. Just nu sitter jag och försöker pigga upp mig med en kopp kaffe. Blir en lugn kväll, och imorgon är vi bortbjuda till min mormor och morfar så hoppas på att jag känner mig bättre då.
 
En stycke osminkad Elin.
 
Har föresten ett nytt nagellack från Essie på naglarna idag :)
 
 

friday i´m in love

Kategori: Allmänt

 
 

Min dag

Kategori: Allmänt

Började min morgon precis som vanligt, med en ordentlig frukost samtidigt som jag läste tidningen. Tycker om att sitta lite längre vid frukostbordet utan att stressa. Medan jag smälte dagens första måltid så kollade jag lite tv och efter det blev det ett förmiddagspass på crosstrainern. Annars har jag spenderat dagen med att städa mest faktikst. Ska bli skönt att få krypa ner i en renbäddad säng ikväll :) I eftermiddags ringde mamma och frågade om jag ville följa med henne till växthuset när hon slutat jobba och hjälpa henne att välja ut lite nya blommor till trädgården...vilket jag mer än gärna gjorde :) Fick även med mig en tomatplanta och en ampel med jordgubbar som jag ska gå och smaska på senare i sommar när dem mognat...mums!  
 
Har precis kollat på en svensk film, "små citroner gula"  och den var ganska bra, mysig film :) Det går ganska dåligt för huvudpersonen och hon får vara med om stora motgångar innan det vänder. Men i slutet har hon ändå turen på sin sida. Gillar man svenska filmer som innehåller temat kärlek så är den helt klart sevärd :)
 
 
 
 

Passion

Kategori: Allmänt

Tänkte tipsa om en body butter från Body shop som mamma kom hem med idag...den doftar underbart gott! Har precis testat den och smort in mina ben så nu kommer jag somna gott till denna löjligt goda doft av passionsfrukt haha...finns även som duschgel för övrigt :-) nu blev detta värsta reklamen..men var lite tvungen då jag blev lagom "förälskad" i den.
Om någon läser..har ni ngn favoritdoft? Vilken i så fall? :-)



sommaren är kort, det mesta regnar bort..

Kategori: Allmänt

Hejsan
Efter frukosten, kollade jag lite på tv, såg bla. när blondinbella blev intervjuad i Nyhetsmorgon. Den tjejen har växt i mina ögon :) skäms nästan för att skriva det, men innan hade jag fördomar om att hon var ganska bortskämd...men hon är verkligen en stark tjej som har jobbat sig upp mot toppen! :) Har hunnit med ett träningspass samt fixat lunch till mig själv. Sedan var jag även snäll och lagade mat till lillebrorsan och pappa idag. 
 
Idag kan man verkligen undra var sommaren tog vägen? Har regnat hela dagen och termometern visar ynka 13 grader, trist!
 
 
 
 
Haha! rätt rolig bild, som ändå stämmer in hyfsat bra på vad som är "svensk sommar"..eller? ;)

sweet dreams

Kategori: Allmänt

Blev en lugn kväll i soffan med tv-tittande :-) kollade på Allsång på skansen med charmiga Måns följt av Morden i midsummer...Klassiska sommarprogram om ni frågar mig haha..Men med regn och blåst utanför så var det perfekt att spendera kvällen på detta vis :-) Nu har jag precis krypit ner i min säng och tänkte slumra in...God natt!


Bild från midsommardagen i Ystad

Hej svejs :-)

Kategori: Allmänt

kom precis hem från stan. Har varit hos frisören...klippte lite mer än det slitna. Hann inom H&M också och fynda en jacka och ett par jeansshorts :-)



Today´s

Kategori: Allmänt

 
 
 

Helgen

Kategori: Allmänt

Hej hej
Har haft en underbar helg! :)
Igår åkte vi ner till Ystad och checkade in på Ystad saltsjöbad som är ett jättemysigt hotell som ligger vid havet. Direkt efter incheckningen gick vi till rummet och bytte om till badkläder, sedan skyndade vi ner till spa och relaxavdelningen. så skönt att bara koppla av i poolen, jacuzzin, bastun. Dessutom hade det varma källor utomhus, helt klart en favorit! Passade även på att ta en kortare promenad längs med havet. 
 
Idag har vi njutit ytterligare i spaet, samt käkat lunch vid kronovall slott, vilket var jättemysigt :) Nu är vi dock hemma igen. 
 
utsikten från vår balkong på hotellet
 
Kronovall slott :)
 
 

Packar

Kategori: Allmänt

Hej hej
har en trevlig midsommar ihop med familjen :-) vi har ätit midsommarlunch och självklart även njutit av svenska jordgubbar...alltid lika gott! Har även spelat lite sällskapsspel, mysigt :-)
Just nu håller jag på och packar lite för imorgon bär det nämligen av till ystad där jag o mamma ska lyxa till de på hotell med spa & relaxavdelning....Efterlängtat vill jag lova


Trevlig midsommar! :-)

Kategori: Allmänt



naturens skönhet

Kategori: Allmänt

Hejsan
idag är det inte lika fint väder, utan ganska grått och trist faktiskt. 
Efter en bra start på dagen med en mättande frukost och ett avsnitt av desperate housewives så körde jag ett pass på crosstraiern, fick bli manuellt idag för att variea lite i och med jag körde intervaller igår :) Kände mig ovanligt seg idag efter träningen. Antagligen beror det på löprundan igår följt av en natt med för lite sömn. 
 
Har varit ute och fotat lite idag också och nu sitter jag och äter lite frukt, yummie for the tummy! :) 
Har inga planer för resten av dagen utan tror jag ska ta det ganska lugnt..kanske sätter igång den senaste Wallander rullen om ett tag :)
 
 Ett litet smakprov på några utav bilderna jag tog idag:
 
 
 
 

sommar och sol

Kategori: Allmänt

 
 
 
 

Födelsedag

Kategori: Allmänt

Hej hej
Idag fyller min kära far år, så GRATTIS PAPPA! ♥ bakade en tårta till honom med bla. svenska jordgubbar :) 
 
Jag och mamma kom tillbaka från en cykeltur för en stund sedan, mysigt att cykla längs den skånska landsbygden på sommaren :) 
Idag har det inte regnat utan solen har varit framme största delen av dagen, härligt.
 
 
 
Glömde fota min tårta som jag gjorde till pappa, så lånade en av google 

Jun. 16, 2013

Kategori: videor

"svensk sommar" - Regn

Kategori: Allmänt

Hej hej
efter en god frukost, lite slappande i tv-soffan framför desperate housewives så blev det ett träningspass. Sedan fixade jag lunch, idag fick det bli torskrygg, gott! Har även städat lite. Vädret har varit supertrist idag, regn, regn och åter regn. Synd om alla som tar studenten..men nu är det iallafall uppehåll så får ju hoppas på att det fortsätter så för deras skull :) 
 
Har på mig mina mönstrade byxor idag
 

Blått är flott

Kategori: Allmänt

Hejsan
Idag har jag varit hos tandläkaren och gjort den såkallade distansoperationen. Det gick väl bra, dock hatar jag bedövningen som sitter i 3-4 h..riktigt obehagligt, halva min näsa var bedövad och kändes som jag hade en stor fläskläpp..men nu har den iallafall släppt och mitt ansitkte känns väl mer eller mindre normalt igen, skönt! 
 
 

Black and wild strawberry´s

Kategori: Allmänt

 
 

VARFÖR?

Kategori: Allmänt

Hej hej
har precis bytt om till bikini, smort in mig med solkräm, fyllt en vattenflaska med svalkande vatten o är redo för att "steka" lite i den strålande solen o då händer detta:

låt mig säga såhär; jag och molnen är INTE vänner idag.....åhhh!

joggingtur

Kategori:

invigde precis mina nya löparskor :-)



Hot stuff

Kategori:



G som i Grått

Kategori: Allmänt

Hejsan :)

Efter frukosten och lite slötittande på desperate housewives så körde jag ett träningspass på crosstrainern, intervallar fick det bli idag, följt av lite träning för magen. 
 
Har även fixat lite i trädgården idag, och dessutom sytt en säng till minstingen här hemma, haha! men den funkar verkar det som eftersom  jag har sett att han ligger i den :) 
 
Satt nyss ute och njöt lite i solen, passade även på att måla naglarna.
 
Fick bli ljusgråa naglar denna gången :)
 
 
 
 
 
 

Shopping

Kategori: Allmänt

Tänkte lägga upp några bilder på det jag har shoppat de senaste dagarna. 
 
Två par byxor, ett par mönstrade, tunna och svala så perfekta nu till sommaren, samt ett par svarta cigarettbyxor, har velat ha ett par mer dressade byxor och nu hittade jag äntligen ett par!
 
Har även köpt en jättesöt svart spetströja som jag glömde att fota, kanske visar bild på den senare :)

Blå detaljer

Kategori: Allmänt

Den här klänningen fick följa med mig hem igår:
 

Väla

Kategori:

hej hej
sitter i bilen påväg till Väla utanför Helsingborg...ska träffa mormor där och så blir det en tjejdag fylld med shopping förhoppningsvis :-)



Skattepengarna

Kategori: Allmänt

Hejsan
efter mitt träningspass på crosstrainern idag så körde jag lite övningar för magen och passade då även på att filma för att göra en liten "träningsvideo" satt och klippte i den och sånt eftersom att jag hade tänkt lägga upp den här på bloggen, men oteknisk som jag är så vill det inte riktigt fungera..trist! Aja det var värt ett försök iallafall, och lär mig väl så småningom. 
 
Idag har skattepengarna kommit, yey! alltid kul med lite extra pengar ;). Jag och mamma funderar på att åka till väla utanför Helsingborg imorrn och ha en shoppingdag så perfekt timing att pengarna kom idag ju. 
 
En annan rolig grej som jag ser fram emot är något jag och mamma bokade igår. Nämligen en spahelg! Ska bli supermysigt. Eftersom hon fyllde år i lördags så gav vi henne det i present, en spahelg och hon och jag bokade in en weekend igår på Ystad saltsjöbad. Just deras spa har vi aldrig varit på förut, vi har varit nere vid havet som ligger där och där är jättefint, dessutom har deras spa fått jättebra recensioner så det blir säkert en lyckad helg. 
 
 

Joggingtur i solsken.

Kategori: Allmänt

Eftersom vädret var fint idag också så kände jag att jag inte bara kunna sitta inne så begav mig därför ut på en joggingtur, och nu är jag trött vill jag lova! hoppas jag sover gott inatt 
 
Resten av kvällen tänkte jag bara ta det lugnt, tycker jag är värd det efter både träningspass och joggingrunda :) 
 
 
 
 
 

I just came to say hello

Kategori: Allmänt

Hej hej
Idag varierade jag träningen lite genom att köra ett program på crosstrainern med intervaller istället för att köra manuellt. Sedan blev det lite styrketräningsövningar också. 
Har nyligen käkat lunch och diskat lite. 
Vädret är ganska fint idag också, men inte fullt så varmt som igår, får se vad jag hittar på resten av dagen. Inga planer än så länge, men det kan snabbt ändras ;) 

Sola

Kategori:


Helt klart väder för att sola idag så har legat ute en stund i trädgården nu :-)

Hej hej

Kategori: Allmänt

Har hunnit med ett träningspass i förmiddags, spelade in en träningsvideo när jag gör lite övningar för magen haha! men lägger inte upp den för kvalitén blev inte den bästa, blev konstigt ljus och skulle filmat från en annan vinkel.
 
Har käkat lunch och diskat och precis suttit och lagt in lite bilder i datan. Tänkte strax gå ut lite eftersom det är ganska fint väder idag om man bortser från blåsten :)
 
Bild från igår 

senaste dagarna

Kategori:

Har varit dålig på att uppdatera bloggen de senaste dagarna. I torsdags skulle jag gjort en såkallad distansoperation som jag skrev om i tidigare inlägg men de ringde i torsdags och meddela att tandläkaren var sjuk + lite andra komplikationer som gjorde att man fick skjuta på operationen. Skönt att slippa det eftersom det inte är något jag ser fram emot men ändå jobbigt eftersom jag trots allt var inställd på att göra operationen samt att jag får ha tandställningen lite längre nu pga det...men sånt är livet!
Till ett helt annat ämne...Igår fyllde min underbara mamma år så då blev det en heldag nere på fina österlen som hon älskar :-) mysigt och trevligt att vara iväg med hela familjen...lyckad dag men på slutet av eftermiddagen kom regnet så det var mindre kul. Idag har jag ägnat mig åt att träna, samt varit på en fotoutställning och hyrt och kollat film. Kollade på "Blondie" med bla. Carolina Gynning...och det var ingen film som passa mig...annorlunda, och "svår" haha. Nu har jag krypt ner under täcket och skriver därför God natt! :-)